Koffie Service Westland | Gratis verzending vanaf € 50,--

Onze Italiaanse koffie

Koffie Service Westland levert de beste Italiaanse espresso koffie om te genieten van uw koffiemoment zoals de Italianen. Wij leveren de koffie van de merken Bristot, Illy, Manuel Caffe en Segafredo.

Bristot

Bristot koffie

Lang geleden in 1919 is onze oprichter Domenico Bristot aan de slag gegaan met een onderzoeksproject waarmee hij zijn droom kon verwezenlijken. Die droom was de oprichting van een hoge kwaliteitsmix van koffie die gebruikt zou kunnen worden om de perfecte Italiaanse espresso te maken

Bristot koffie is het toonaangevende merk van Procaffe SpA, de tweede grootste en modernste koffiebranderij in noord Italië. Vanuit het hoofdkantoor in Belluno, genesteld te midden van de Dolomieten in de regio Veneto, branden zij koffie sinds 1919 en door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een van de toonaangevende bedrijven in de koffie sector.

Illy

Illy koffie

illy caffè werd in 1933 opgericht in Triëst door Francesco Illy. Tegenwoordig wordt het bedrijf geleid door de derde generatie van deze familie

illy is op vijf continenten bekend en geliefd vanwege de hoge kwaliteit en de fluweelzachte smaak van haar koffie: een perfecte melange die bestaat uit negen soorten pure Arabica koffiebonen waarvan iedere dag weer miljoenen mensen genieten. Thuis, op het werk, in hotels, restaurants en cafés.

Manuel Caffe

Manuel Caffe

Manuel Caffé heeft één van de modernste koffiebranderijen ter wereld en combineert vakmanschap, kwaliteit en de Italiaanse espressokoffietraditie om u en uw gasten een perfecte echte Italiaanse koffiebeleving te bieden, waar men keer op keer voor terugkomt

De Italiaanse smaak voor elk moment van de dag, in de horeca, thuis en op kantoor de perfecte espresso; daarnaast heeft Manuel Caffè een thee- en chocolade- dranklijn en stijlvolle cadeauverpakkingen.

Segafredo

Segafredo koffie

Segafredo Zanetti is de grootste producent van Espresso in de wereld.

De heer Massimo Zanetti heeft Segafredo Zanetti opgericht. Aanvankelijk ontwikkelde hij het bedrijf in Italië, waar Segafredo al snel een leidende rol verwierf. Na eerst actief in de horeca te zijn gestart is het bedrijf vervolgens uitgebreid naar de consumentenmarkt.

Caffe Breda

Breda koffie

Caffè Breda werd opgericht in 1921 in de Italiaanse stad Padova en maakte deel uit van deze historische stad. Genoemd als een van de leiders van de espresso koffie, Caffè Breda kon gedronken worden in de meest populaire cafe’s en bars, zoals de Santa Lucia Koffiehuis, Pasticceria Panciera en de Maximillian bars. De toewijding van 3 generaties van de Breda familie heeft ervoor gezorgd dat Breda bekend staat om zijn kwalitatief hoogwaardige koffie, het resultaat van de ondernemersvaardigheden van de Breda familie pioniers die in 1921 zijn begonnen.