Koffie Service Westland | Gratis verzending vanaf € 50,--

Verzending & bezorging

Verzendkosten:

Voor alle bestellingen tot € 50,- betaalt u € 4,99 verzendkosten.

Voor alle bestellingen vanaf € 50,- betaalt u géén verzendkosten.

Verzendkosten België:

Voor alle bestellingen tot € 100,- betaalt u € 6,99 verzendkosten.

Voor alle bestellingen vanaf € 100,- betaalt u géén verzendkosten.

Verzendkosten Buitenland:

Verzendkosten buiten Nederland vanaf € 7,95. De werkelijke verzendkosten zijn afhankelijk van het land en het het gewicht van uw bestelling.

Uw bestelling:

Stap 1:

Na het plaatsen van een bestelling via de website ontvangt u een orderontvangstbevestiging, dit betekent dat wij uw bestelling ontvangen hebben.

Stap 2:

Nadat uw bestelling door ons gecontroleerd en in behandeling genomen is, ontvangt u via e-mail een orderbevestiging. In dit bericht vindt u onderstaande tekst, om direct de status van uw order te controleren:

“U kunt de status van uw bestelling controleren door in te loggen op uw account.”

Stap 3:

Op het moment dat wij uw bestelling hebben verzonden ontvangt u een verzendmelding. Hierin vindt u een nummer waarmee u de verzendstatus kunt nazien via “Track & Trace” van PostNL.

Levertijden:

Wij streven ernaar om uw bestelling binnen 1 a 2 werkdagen bij u te bezorgen. Betaalt u vooruit dan gaat dit natuurlijk pas in nadat wij hebben gecontroleerd of er betaald is. Leveringen buiten Nederland worden in de regel binnen 1-3 werkdagen geleverd. Meer uitleg over de levering vindt u in Artikel 6 van onze Algemene Voorwaarden.