Koffie Service Westland | Gratis verzending vanaf € 50,--

Koffie Service Westland

Koffie Service Westland, uw koffiespecialist in het Westland

Koffie Service Westland is reeds vele jaren gespecialiseerd in Italiaanse espresso koffie en espressomachines van de beste merken, dit is ontstaan uit de gedachte om ook u net als de Italianen te laten genieten van een echte Italiaanse espresso koffie.

Wij zijn specialist in echte Italiaanse espresso koffie en verzorgen de koffievoorziening aan de horeca, op het werk, retail en de particuliere markt en bij elke klant staat onze missie centraal. Naast onze Italiaanse koffie’s leveren wij onder andere espressomachines, aanverwante artikelen, thee en chocolademelk.

Koffie Service Westland

Koffie voor in de horeca

Bristot koffie is het toonaangevende merk van Procaffe SpA, één van de beste koffiebranderijen in Italië. Vanuit het hoofdkantoor in Belluno, genesteld te midden van de Dolomieten, branden zij koffie sinds 1919 en door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een van de toonaangevende bedrijven in de koffie sector. Speciaal voor de horeca heeft Bristot koffie een koffieconcept met een eigen unieke uitstraling, “A coffee to say ciao” samen genieten van het koffiemoment.

Bristot is een matig sterke en zeer exclusieve Italiaanse Espresso, welke ook wordt geschonken in het beroemde warenhuis Harrods in Londen.

Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u de koffie van Bristot proberen? Wij adviseren u graag en indien gewenst plaatsen we een eigen koffiemolen met de gewenste of geadviseerde koffie. Zodat u maar vooral uw klanten de koffie kunnen proeven en beoordelen.

U wilt als horeca ondernemer in uw restaurant, brasserie, café of koffiebar een unieke en exclusieve espresso of koffie aan uw gasten aanbieden, met een exclusiviteit in uw omgeving. Dan bent u met Bristot bij ons aan het juiste adres.
Daarnaast verzorgen wij ook dat voor de optimale afstelling van uw apparatuur en de bereiding van de koffievariaties door een training voor u en uw personeel.

Bristot Koffie voor de horeca

Koffie op uw bedrijf

Genieten van een Italiaanse koffie in uw bedrijf? U biedt u medewerkers en vooral u klanten toch ook het beste? Wij hebben voor u de perfecte oplossing voor kleine en grote bedrijven. Of het nu gaat om een kantoor, winkel, bedrijfskantine of coffeecorner wij verzorgen een vers gemalen Italiaanse Bristot koffie op uw bedrijf. Afhankelijk van het aantal medewerkers, of uw bedrijf nu een aantal, 10 tot 50 of meer dan 100 medewerkers telt dan kunnen wij u bedrijf voorzien van een koffiemachine die het beste bij u en uw wensen past.

Bristot koffie op het werk