Koffie Service Westland | Gratis verzending vanaf € 50,--

Jura Service Westland

Jura Service Westland is onderdeel van Coffee To Complete You, JURA professional dealer sinds 2008 en was de enige echte officiële JURA professional dealer gevestigd in Wateringen voor het Westland en omgeving en met onze eigen technische dienst verzorgen wij de service, reparatie en onderhoud van uw Jura koffiemachine, zowel zakelijk als voor de consument. Tevens leveren wij alle onderhoudsproducten om uw Jura machine in top conditie te houden.

Jura service en reparatie
Voor onze vaste klanten geven wij de Jura machine een jaarlijkse servicebeurt zodat uw machine in topconditie blijft en de koffie perfect blijft smaken. Tevens krijgt u tijdens de servicebeurt een bruikleen machine zodat u kunt blijven genieten van de koffie.

Storingen aan uw Jura koffiemachine
Het kan voorkomen dat uw Jura koffiemachine een error code storing geeft, bv error code 2 of code 8. Maar er kan ook een lekkage zijn of de smaak van de koffie is niet lekker meer. Deze problemen kunnen wij in onze eigen reparatie afdeling voor u verhelpen.

Reparatie
Wij onderzoeken eerst het probleem van de machine en brengen u eerst op de hoogte van de reparatie en kosten, wij berekenen uw geen onderzoekskosten.

Service
Bij een jaarlijkse servicebeurt voorkomt u lekkage, een slechte smaak van de koffie door schimmel en vuil in de machine en zetgroep.

Wij weken aan alle Jura modellen en geven garantie op al onze reparatie. Voor vragen of informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Jura Service Westland uw Jura dealer voor het Westland