Koffie Service Westland | Gratis verzending vanaf € 50,--

Reparatie en onderhoud

U kunt bij ons ook terecht voor reparatie of onderhoud aan uw koffiemachine. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in de reparatie en onderhoud van uw Jura, Gaggia, Saeco, Nivona en Illy (Francis Francis), en Quickmill koffiemachine. Ook voor de 1 groep espressomachines van Domobar, Bezzera, Rocket en andere merken kunt u bij ons terecht voor reparatie van uw espressomachine.

Koffie Service Westland is onderdeel van Coffee To Complete You, JURA professional dealer sinds 2008 en is de enige echte officiële JURA professional dealer gevestigd in Wateringen voor het Westland en omgeving en met onze eigen technische dienst verzorgen wij de service, reparatie en onderhoud van uw Jura koffiemachine, zowel zakelijk als voor de consument. Tevens leveren wij alle onderhoudsproducten om uw Jura machine in top conditie te houden.

Voor onze vaste klanten geven wij de Jura machine een jaarlijkse servicebeurt zodat uw machine in topconditie blijft en de koffie perfect blijft smaken. Tevens krijgt u tijdens de servicebeurt een bruikleen machine zodat u kunt blijven genieten van de koffie.

Storingen aan uw Jura koffiemachine
Heeft uw Jura koffiemachine een storing (error code), een lekkage of smaak de koffie niet lekker meer dan kunnen wij dit voor u verhelpen.

Reparatie
Wij onderzoeken eerst het probleem van de machine en brengen u eerst op de hoogte van de reparatie en kosten, wij berekenen geen onderzoekskosten.

Bij een jaarlijkse servicebeurt voorkomt u lekkage, een slechte smaak van de koffie door schimmel en vuil in de machine en zetgroep.

Wij werken aan alle Jura modellen en geven garantie op al onze reparaties. Voor vragen of informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.