Koffie Service Westland | Gratis verzending vanaf € 50,--

Onze PURETEA biologische thee

PURETEA biologische thee

PURETEA biologische thee presenteert u een compleet nieuw theeproduct. Trendy, puur en authentiek. De smaak, de geur, de prachtig kleurende theeblaadjes en de bijzondere vorm van het zakje van PURETEA thee maken theedrinken een ware beleving. Verrassende theesoorten en en smaken van 100% biologisch thee samengesteld uit de superieure, eerste pluk van de fijnste theeblaadjes van het seizoen met de hand geplukt en van de beste kwaliteit.

De PURETEA thee plantage is gesitueerd in het zuidwesten van India op een indrukwekkende berg. Dit deel van India is onderhevig aan een hoge neerslag, tijdens de moesson periode kan dit oplopen tot 250-300 mm regen per dag. De temperatuur overdag kan oplopen tot 40°C, wat een broeikaseffect creëert van extreme vochtigheid en warmte.
Dit tropisch klimaat draagt bij tot de unieke moutige smaak, een kenmerk waarvoor onze thee bekend staat.

Koffie Service Westland onze BIO thee

PURETEA White Line

PURETEA white line is een topkwaliteit biologische thee in 16 verschillende smaken, per stuk verpakt in een onderscheidend wit piramide-vormig doosje. Met de White Line geeft PURETEA de theebeleving een geheel nieuwe dimensie, waarbij kwaliteit en design elkaar versterken. Het unieke concept is met name zeer succesvol in het hogere horecasegment, waar de White Line in de exclusieve PURETEA box wordt gepresenteerd. Een persoonlijk smaakadvies en het originele PURETEA porselein maken de theesensatie compleet.

PURETEA Thee Organic Green white line

PURETEA Black Line

De PURETEA Black Line biedt dezelfde Topkwaliteit biologisch thee als de White Line, in een afwijkend verpakkingsconcept. 12 verschillende smaken, per stuk verpakt. Naast de bekende smaken uit de succesvolle White Line telt de Black Line een nieuwe smaak: Rooibos Vanilla. De praktische verpakking maakt de Black Line tot een aantrekkelijke verschijning. De bijpassende PURETEA box zorgt voor een extra uitnodigende presentatie.

Pure Tea Forest Fruit