Koffie Service Westland | Gratis verzending vanaf € 50,--

Onze espresso en koffiemachines

Onze espresso en koffiemachines

Onze apparatuur bestaat uit volautomatische koffiemachines van de toonaangevende merken en marktleiders op het gebied van espressomachines. Zoals de Italiaanse espressomachines van Bezerra, La Marzocco, Rocket, Sanremo. de volautomatische machines van Jura, Nivona en Schaerer. Machines waarmee u de perfecte koffie mee maakt.

Bialetti

Bialetti koffiemachine

Bialetti koffiemachine

Het succesverhaal van dit Italiaanse bedrijf begon in 1919, toen Alfonso Bialetti in Crusinallo een workshop voor de productie van halffabrikaten van aluminiumproducten opende voor de productie van afgewerkte producten om direct op de markt te brengen.

In 1933, kreeg een briljante intuïtie van Alfonso Bialetti een voorwerp die de manier van koffie thuis zou maken. Zo werd Moka Express geboren, de koffiemachine met een Art Deco-ontwerp waarmee het bedrijf de noodzakelijke sprong kon maken om in korte tijd te kunnen overwinnen als een van de toonaangevende Italiaanse fabrikanten van koffiemachines en later de reputatie verder te consolideren Van het merk dankzij de steun van aanzienlijke investeringen in reclame, gericht op het beeld van de “Kleine Man met een Snor”, nog steeds het symbool van de Bialetti Industrie groep.

 

 

Illy Iperespresso

Illy koffiemachine

Illy koffiemachine

De meest recente innovatie van illy is de Iperespresso koffiemachine: een capsule extraheert de koffie in twee fasen, hyperinfusie en emulsie. Dit leidt tot een crèmelaag met een unieke body en stevigheid.

illy Iperespresso is het koffiecapsulesysteem van illy dat altijd een perfect resultaat garandeert. Het resultaat is een volmaakte espresso, lungo of filterkoffie met een fluweelzachte crèmelaag.
De Iperespresso koffiemachines zijn ontworpen om de lekkerste koffie met het grootste gemak te bereiden. De espressomachines zijn een lust voor het oog en behoeven minimaal onderhoud.

 

 

Segafredo Espresso 1

Segafredo koffiemachine

Segafredo koffiemachine

Segafredo Zanetti introduceert Espresso 1 koffiemachine. Het nieuwe koffiecapsulesysteem van Segafredo, zodat u ook thuis kunt genieten van een heerlijke, romige espresso.
De Espresso 1 koffiemachine beschikt over een onmiskenbaar Italiaans design. Het apparaat is compact en gebruiksvriendelijk, en zet binnen enkele seconden een heerlijk kopje espresso.
Om de kwaliteit en smaak te behouden zijn de Espresso 1 capsules per stuk luchtdicht verpakt. De capsules zijn biologisch afbreekbaar.

 

 

Nivona

Nivona koffiemachine

Nivona koffiemachine

Koffie cultuur- Made in Duitsland en Zwitserland
Met de technische perfecte koffiemachines van Nivona kunt U zin in koffie weer opnieuw ontdekken. Of U een traditionele koffie liefhebber bent of een trendy espresso fan- bij de vier huidige serie’s bevindt zich uw ideale volautomaat.

Interieur en design uit Zwitserland, service en kennis uit Duitsland: Het merk NIVONA draagt de koffie cultuur in haar hart. Wij fabriceren niet alleen doordachte, hoogwaardige apparaten maar laten U ook kennis maken met heerlijke trends, recepten en vers gebrande Info’s uit de gehele wereld.

 

 

Bezerra

Bezerra espressomachine

Bezerra espressomachine

Het was in 1901 toen Luigi Bezzera een innovatief proces patenteerde voor het bereiden van koffie. Dit was de eerste espressomachine, die in 1906 op de internationale beurs van Milaan werd tentoongesteld.

In de loop van de tijd heeft het bedrijf een significante ontwikkeling ondergaan, die de voortdurende passie voor dit werk heeft behouden, die vandaag is voortgezet met de vierde generatie van de Bezzera familie.

 

 

La Marzocco

La Marzocco espressomachine

La Marzocco espressomachine

La Marzocco werd opgericht in 1927 door Giuseppe en Bruno Bambi, en begon in Florence, Italië, de geboorteplaats van de Italiaanse renaissance en de thuisbasis van dergelijke genieën als Leonardo da Vinci, Michelangelo en Brunelleschi die enkele van de meest beroemde kunstwerken ter wereld creëerden .

Het lijkt erop dat La Marzocco een wereldberoemde reputatie zou verdienen voor het maken van mooie, hoogwaardige, prachtig vervaardigde en uniek ontworpen espressomachines, met veel aandacht voor detail.

In 1939 was het La Marzocco die de eerste koffiemachine ontwikkelde en gepatenteerde met een horizontale ketel, nu een industrie standaard.

 

 

Rocket Espresso Milaan

Rocket espressomachine

Rocket espressomachine

Rocket Espresso produceert de beste espressomachines in de traditie van ‘Fatto a Mano’ vertaald naar ‘met de hand gemaakt’.

Ons kleine team van ambachtslieden produceert zowel premium huishoudelijke als commerciële espresso machines, prachtig gemaakt met zorgvuldige zorg en aandacht voor detail.

Belangrijker nog, Rocket Espresso-machines leveren de beste espresso in de kop, keer op keer.

 

 

Astoria

Astoria espressomachine

Astoria espressomachine

Onze passie is een perfecte espresso, die de stijl van baristas over de hele wereld vertegenwoordigt die Astoria kiezen.
Al meer dan veertig jaar werken we met toewijding om de barista het beste instrument te bieden waarmee u een onberispelijke koffie kunt serveren. Astoria is een historisch merk dat de Italiaanse traditie van espressomachines vertegenwoordigt. Het is ook de oorspronkelijke kern van de CMA-groep, die in 1969 werd opgericht door Nello Dal Tio.

Astoria’s grootste technologische prestatie is de Plus 4 You, de eerste energiebesparende espressomachine. De absolute stabiliteit, zelfs onder zware werklast en in elk klimaat, garandeert dat dit Astoria vlaggenschipmodel optimale resultaten levert, ook bij extreme omstandigheden.

 

Sanremo

Sanremo espressomachine

Sanremo espressomachine

Dankzij onze jarenlange ervaring in deze sector hebben we geleerd om te herkennen wat een espressomachine een uitstekend product maakt en vooral, we hebben geleerd om al onze machines waard te maken voor het SANREMO merk. Ons doel is om een persoonlijk tintje aan elk detail toe te voegen, om te onthullen waar we voor staan, zodat u het kunt zien en ervaren met elke koffie. Onze constante aandrijving voor innovatie en verbetering heeft altijd de manier waarop we werken, gekenmerkt.

Sanremo is van hoge kwaliteit en technologische innovatie: we streven ernaar onze normen te verhogen en altijd de beste oplossingen te vinden.
Deze bijzondere aandacht leidt tot de eigenschappen die de Sanremo espresso machines de meest geavanceerde in de sector maken. Topkwaliteit en het zoeken naar de optimale oplossing zijn de sleutelelementen van ons werk in alle fasen.

 

 

Jura Professional

Jura koffiemachine

Jura koffiemachine

Innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service zijn waarden die als het ware in het DNA van JURA gegrift zijn. Als enig bedrijf wereldwijd heeft het Zwitserse bedrijf zich volledig gespecialiseerd op volautomaten voor koffiespecialiteiten, en heeft het zich duidelijk als specialist op de markt gepositioneerd. Koffiemachines van JURA zijn een synoniem voor een optimaal koffieresultaat, een eenvoudige bediening en een subliem design.

Voor professioneel gebruik: op de werkplek, op kantoor, in winkels, bars, hotels en kapsalons – de professionele volautomaten verwennen klanten, gasten én medewerkers op iedere gewenste plek met perfecte koffie. En dat met een unieke prijs-kwaliteitverhouding.

 

 

Saeco Professional

Saeco koffiemachine

Saeco koffiemachine

Saeco is als een kleine onderneming begonnen in 1981 in Italië, in Gaggio Montano, in de buurt van Bologna. In 1985 was het de eerste bedrijf ter wereld om de “Bean-to-Cup”, een volledig automatisch en innovatief Italiaans espresso-brouwsysteem, van de koffiebon tot de beker te ontwikkelen. Sindsdien is Saeco aan het ontwikkelen van koffie machines die voldoen aan de smaken van mensen met verschillende levensstijlen, in en uit het huis, in de consument en in professionele kanalen.

De aankoop van het merk Gaggia in 1999 versterkt zijn doel om Italiaanse uitmuntendheid in de koffiesector te verlenen.

In die jaren zag de definitie van de afdeling “Vending & Professional” van het bedrijf als een autonome productie-eenheid gericht op de buitenlandse sector, in staat om topoplossingen voor het kantoor, de Ho.Re.Ca. En de verkoopmarkten.

In 2017 wordt de divisie Saeco Professional onderdeel van de N & W Global Vending Group, wereldwijd marktleider.

 

 

Rheavendors

Rheavendors koffiemachine

Rheavendors koffiemachine

Rheavendors is wereldwijd actief met de productie en distributie van koffiemachines en automaten voor warme en koude dranken en snacks. Sinds 1960 bouwt Rheavendors met veel passie, design en innovatie aan haar merk en dat leverde het marktleiderschap in een fors aantal landen op.

Uiteraard heeft Rheavendors ook een hoofdkantoor in Nederland. Vanuit Nijkerk distribueert Rheavendors topklasse vendingsystemen, gebaseerd op drie belangrijke voordelen:

1) Prima prijs-/ kwaliteitverhouding
2) Slagvaardige service en expertise
3) Perfecte aftersales